Resultaten voor contextueel therapeut

   
 
contextueel therapeut
 
therapeut - Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum. Heeft u psychische hulp nodig? Neem contact op. Praktijk voor psychotherapie. Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam. 1015 CP Amsterdam. of per email. Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen. Partner-Relatie therapie; Farmacotherapie. Angst en depressieve klachten, Persoonlijkheidsproblematiek. ADHD bij jongeren, studenten en volwassenen. Seksuele identiteitsproblematiek en ouderschap. In het eerste gesprek kijk ik samen met u wat uw probleem is en of het geschikt is voor de vrije praktijk. Vervolgens zet ik samen met u in enkele intakegesprekken uw gezinsachtergrond, levensloop en persoonlijk functioneren op een rij, om uw huidige problemen beter te kunnen begrijpen en als basis voor de verdere behandeling. In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen. Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek.
Erkende opleidingen worden verzorgd door deze centra BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Naam van de opleiding.: Opleiding contextuele hulpverlening en therapie. Opleiding tot Relatietherapeut. Het LIST geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2004. Opleiding Systeem Psychotherapie Haacht. Opleiding Systeem Psychotherapie geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2008.
energetisch coach opleiding
Contextuele therapie Hulpgids.
De contextueel therapeut houdt voortdurend rekening met dit intergenerationele netwerk; ook als er gewerkt wordt met een enkele client. Uitgangspunt van de contextuele hulpverlening is onder meer de gedachte dat het relationele leven van mensen vier dimensies zie hieronder kent.
opleiding ayurvedisch therapeut
Contextuele Basisopleiding.
Alle docenten zijn zelf opgeleid binnen de contextuele benadering en veelal werkzaam als contextueel hulpverlener of therapeut binnen een organisatie of binnen een zelfstandige praktijk. De meeste docenten zijn zelf geregistreerd bij de Vereniging van Contextueel Werkers als hulpverlener, therapeut, supervisor en/of leertherapeut.
therapie
RUIMTE.GENT.
Klinisch psycholoog, relatie en gezinstherapeut. Klinisch psycholoog, contextueel therapeut. Klinisch seksuologe, oplossingsgerichte psychotherapeut. Integratief psychotherapeut, relatietherapeut en seksuologe. Klinisch seksuoloog relatietherapeut. Sare de Caster. oplossingsgerichte psycholoog/seksuoloog loopbaancoach. klinisch psycholoog, oplossingsgericht psychotherapeut. Cliëntgericht psycho en relatietherapeut. Joke De Wulf. Gezondheidscoach, psycholoog, slaap en relaxatietherapeut. Annelies Van Den Haute. Klinisch psycholoog seksuoloog. Oplossingsgericht psychotherapeut Oplossingsgerichte coach. Pierre De Smedt. Relatietherapeut, Individuele psychotherapeut, Klinisch orthopedagoog. Klinisch psycholoog, integratief therapeut i.o. Klinisch psycholoog, Psychoanalytisch therapeut. Klinisch psycholoog, Relatie en gezinstherapeut i.o. Klinisch Orthopedagoog, Relatie, Gezins en Systeemtherapeut, Seksuologe. Ruimte Citadel bevindt zich op het gelijkvloers van een statig oud herenhuis. In dit gebouw hebben we zes gezellig ingerichte praktijkruimtes. Ruimte Citadel ligt over het Citadelpark, waar je normaal gezien makkelijk parkeerplaats vindt. Bij bezoek bel je aan bij Ruimte en neem je plaats in de wachtzaal op het gelijkvloers of in de grote binnentuin. De praktijk bevindt zich dichtbij de oprit van de E17 en E40 en op wandelafstand van het centrum en het Sint-Pietersstation. Op 50 meter vind je een tramhalte die het station en het centrum bedient lijn 1. Alle therapeuten werken op afspraak. Adres: Charles de Kerchovelaan 17, 9000 Gent.
lenen bij ing
Psycholoog Lieve Antwerpen Multidisciplinaire praktijk Anker.
Niet om pasklare antwoorden te geven want die bestaan meestal niet. Wel om jou terug je kracht te laten ontdekken en van daaruit verder te gaan. Ik zet mijn ervaring als psycholoog en contextueel therapeut in om samen met jou die weg te gaan.
Kathy De Vos Psycholoog/Psychotherapeut Zottegem.
Contextuele hulpverlening, Kern, Sint-Niklaas. Contextuele therapie, Leren over Leven, Antwerpen. C entrum A lgemeen W elzijnswerk CAW: gezins en relationeel welzijnswerk, Oudenaarde Deinze. A mbulant C entrum V laamse A rdennen ACVA: gezinsbegeleiding aan huis binnen bijzondere jeugdzorg: ouders met kinderen van 0-18 jaar, Ronse.
Promotieonderzoek Contextuele Therapie ICB Nederland.
Ben je geregistreerd contextueel therapeut en wil je daar aan meewerken, dan zou ik dat zeer op prijs stellen en hoor ik graag van je. Ik hoop nog een aantal opnames te krijgen! Ondertussen ben ik nu me nu eerst weer verder aan het verdiepen in de onderzoeksmethodologie die passend is voor mijn onderzoek.
Paul Heyndrickx Contextuele therapie en counseling.
Door deze hulpbronnen aan te spreken en te activeren helpt de contextueel therapeut zijn cliënten een vrij, autonoom en verantwoordelijk persoon te worden. Een contextueel therapeut is meerzijdig partijdig: zijn bekommernis gaat steeds uit naar ieder die beïnvloed wordt door zijn interventies.
Over contextuele therapie focus-op-verbinding.
Contextuele therapie maakt deel uit van de systeemtherapie. Er bestaan vier grote stromingen binnen psychotherapie psychoanalyse, gedragstherapie, ervaringsgerichte therapie en de systeemtherapie. Ze hebben verschillende uitgangspunten en daardoor ook een wat andere aanpak. Ze hebben ook veel gemeenschappelijk: therapie gaat over de gesprekken tussen cliënten en therapeut.
Hilde Tavernier, therapeut, Beernem, individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, psychotherapie, psychologe, contextueel therapeut, counselor in de gezins-en contextbegeleiding.
Bij het begin of einde van elke sessie gaan we samen kijken naar wat we al bereikt hebben of wat we verder nog zouden moeten bespreken. Als contextueel therapeut hou ik steeds rekening met je gezin van herkomst en de vorige generaties.

Contacteer ons