Resultaten voor edelsteen therapeut opleiding

   
 
edelsteen therapeut opleiding
 
opleiding - Coaching aan huis.
Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Coach.be 2010-2020 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden. Terug naar boven. Vind een coach.
opleiding - NL FR EN.
Deze opleiding op maat van uw organisatie? Meer info over online mogelijkheden? Communicatie lijkt zo makkelijk maar dat is het helemaal niet. In deze training worden we ons bewust van de belangrijkste communicatievaardigheden die we elke dag nodig hebben in onze job. Deze praktijkgerichte communicatietraining brengt u op een persoonlijke, interactieve en ervaringsgerichte manier de belangrijkste vaardigheden en tips bij rond effectief communiceren.
Edelsteenkunde Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Wat zijn de eigenschappen en hoe kun je de echte van imitatiestenen onderscheiden? Onze cursussen richten zich onder andere op deze aspecten en zijn uniek in Nederland en zijn ontwikkeld in samenwerking met Nederlands Edelsteen Laboratorium NEL. Zowel praktijk als theorie spelen een belangrijke rol in de cursussen edelsteenkunde. Het cursusaanbod bestaat uit een cursus Basiskennis Diamant en twee edelsteenkundecursussen. De Basiskennis Diamant 2-daagse cursus behandelt de theorie en praktijk van diamant die als ondersteuning bij de verkoop van sieraden met diamant in de winkel gebruikt kan worden. Edelsteenkunde DGI is de cursus edelsteenkunde van het Dutch GemmologicaI Institute. In deze cursus wordt de basiskennis van edelstenen en onderzoekstechnieken om diverse soorten stenen te kunnen onderscheiden behandeld om vervolgens op DGI niveau deze cursus met een diploma af te sluiten. Edelsteenkunde FEEG is de cursus edelsteenkunde van Federation for European Education in Gemmology FEEG. Dit is een expertcursus edelsteenkunde op hbo-niveau, opleiding tot Europese FEEG diploma.
opleiding coaching en training
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
Energetische rugmassage dagworkshop. Mandala tekenen; een portret van je ziel. Werkavond: Reading en Healing. Cursus in contact met jezelf via de 5 elementen. Intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Opleiding tot reiki master en energetisch chakra healer. Reiki Cursus 1. Reiki Cursus 2.
persoonlijke lening
Cursus De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding help je je cliënten professioneel op weg naar een gelukkig en gezond leven vol energie! Onze huidige maatschappij gaat als een sneltrein. Depressies, burn-outs en andere kwalen zijn meer regel dan uitzondering. Als Energetisch Therapeut zoek je energetische blokkades die stress, vermoeidheid en mentale problemen veroorzaken.
Massage en edelstenen Sonnevelt Opleidingen.
Hallo Yolanda, Een cursus edelsteen massage maakt geen deel uit van ons aanbod. Voor alle workshops en specialisaties verwijs ik je graag naar het workshop overzicht https//www.sonneveltopleidingen.nl/na-en-bijscholing. Met vriendelijke groet, Miranda. De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.
Therapeut zoeken NIBIG.
Het opleidingsniveau van deze therapeuten is bij het NIBIG niet bekend. Het NIBIG kan in dit geval niet aangeven of zorgverzekeraars behandelingen van deze therapeuten vergoeden. Tip over het vergoeden.: Vraag de therapeut vooraf of zijn behandelingen met uw polis voor vergoeding in aanmerking komen.
Rosa Canina Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Reflexzonetherapie.
Voor mijn werk heb ik een groot aantal opleidingen gevolgd, zoals: een driejarige opleiding Natuurgeneeswijzen en Reflexzonetherapie bij Stichting Additieve Geneeswijzen te Utrecht, Reiki en Shambhala, Aromatherapie, Edelsteentherapie, Pranic Healing en diverse korte cursussen en na en bijscholingsbijeenkomsten. Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Reflexzonetherapie. Sophia Bijkerk-van der Veen. Rosa Caninalaan 9. 9674 EC Winschoten. Draag een Berkristal om helder te denken. Onze nieuwe website is online. therapeut sinds 2001.
manueel therapeut de acupuncturist edelsteen therapeut opleiding.
manueel therapeut de acupuncturist edelsteen therapeut opleiding. Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut. De edelsteen cursus of edelsteentherapie kan uit eigen interesse of als aanvullende beroepsopleiding gevolgd worden. zonnevlecht, spirituele werking van edelstenen, opleiding edelsteen therapie, opleiding edelsteen therapeut, kristallen, kristal workshop, elohim kristalwinkel, edelstenen, edelsteen cursus, edelsteen cursus.
Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut.
Ontwaken non-dualiteit blog. Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut. Deze module behoort tot de opleiding: RO. Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden. Naast de 13 kosmische kristaldimensies wordt er jarenlange praktijk kennis op fysiek, kosmisch en multidimensionaal edelsteengebied overgebracht en mag je gebruik maken van de grote kristalwinkel edelstenen.
Cursus de werking en kracht van Edelstenen Atlantis Academie.
Opleiding Engelen Medium Healer. Online cursus Tarot. Cursus de werking en kracht van Edelstenen. Masterclass Tarot verdieping naar Zielsniveau. Reiki Usui systeem. Serafijn Rose Aura. Introductie workshops van Atlantis Academie in augustus. Cursus de werking en kracht van Edelstenen. In deze cursus ga je op een diepgaand niveau kennis maken met de mogelijkheden en kracht van Edelstenen. Hoe en wanneer je Edelstenen kunt gebruiken voor jezelf als ook voor anderen. De mogelijkheden van het werken met edelstenen zijn zeer divers en de kracht ervan enorm groot. Edelstenen zijn toepasbaar in zowel de privé situatie als ook werk gerelateerd. Dus of je nu vanuit jezelf aangetrokken wordt door de Edelstenen of je wilt verdieping in je energetisch werk in je eigen praktijk/studio, deze cursus is geschikt voor iedereen die zich verbonden voelt met Edelstenen, en er meer van wil weten en er meer mee wil doen. Omdat alles uit energie bestaat, en alles en iedereen zijn eigen unieke trillingsfrequentie heeft, mag je in deze cursus onder andere gaan ervaren dat alle edelstenen ook een eigen unieke trillingsfrequentie hebben, waardoor je de specifieke eigenschappen van elke edelsteen, als krachtige aanvulling kunt gaan gebruiken om als ondersteuning te dienen bij lopende levensprocessen.
Aardeschool Universal White Time Kristalhealing.
De opleiding therapeut Universal White Time Kristal Healing UWTKH is prachtig, zeer vernieuwend van wat er al gedaan is op dit gebied en geeft heel bijzondere resultaten. De geneeskrachtige werking van edelstenen of mineralen zijn al duizenden jaren bekend en worden over de hele wereld toegepast. Een edelsteen kan een positieve invloed hebben op lichamelijke, geestelijke en spirituele processen en kunnen klachten en problemen verminderen.

Contacteer ons