Resultaten voor opleiding ayurvedisch therapeut

   
 
opleiding ayurvedisch therapeut
 
opleiding - Coaching aan huis.
Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Coach.be 2010-2020 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden. Terug naar boven. Vind een coach.
De therapeut Ayurveda: Pure Touch Food.
Kookworkshop Ayurvedisch koken. Lezing over voeding en lifestyle. Reuma en voeding. Darmproblemen en voeding. Voedingsprogramma voor Bedrijven. Afvallen en reinigen aan huis. Tarieven en vergoedingen. Home Over mijzelf. Hanne van Jaarsveld. M: 06-506 509 49. Hanne van Jaarsveld. Mijn grootste passie is VOEDING.
opleiding relatietherapeut
Opendeurdagen School van Ayurveda Spiritueel Aanbod Aanbod Info.
Indien je wil studeren voor Ayurvedisch therapeut is dit een totale opleiding van 3 jaar. Het eerste jaar volg je samen met ayurvedisch voedings en leefstijlconsulent. In het tweede jaar ga je dieper in op de leerstof en structuur van de ayurveda.
hbo opleidingen utrecht
Mathias Dullaers Paramatma VindeenTherapeut.be.
Basis opleiding ayurvedische massage Nederland Academy for Ayurvedic Studies. Ayurvedische voedings en levensstijlconsulent vzw School van Ayurveda. Ayurvedische therapeut vzw School van Ayurveda. Vind een therapeut Vind een therapeut in Wichelen Vind een Ayurvedisch practitioner. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren.
ayurveda
Opleiding Ayurvedisch behandelaar Wellness Academie.
Met deze modulaire opleiding Ayurvedisch behandelaar kun je je als wellness therapeut op bijzondere wijze onderscheiden binnen de branche en veel mensen helpen met het bevorderen van hun welzijn. Ayurveda de Moeder der Geneeskunde. In de oude Indiase beschaving ontwikkelde oeroude kennis over gezondheid, ziekte, heilzame kruiden, gezonde voeding en hygiëne, zich tot een samenhangend systeem.
persoonlijke lening
Inner-Power Weekend Akasha.
Jaspal Kumar is opgegroeid in India en in Belgie sinds 2000. Hij nam zijn opleiding als ayurvedisch therapeut in Belgie enheeft zijn eigen praktijk in Sint-Niklaas sinds 2011. Hij is ook een dedicated Asthanga Yoga leraar. De ideale voorstelling van het Westen bracht hem naar Belgie, maar hij realiseerde vlug de beperkingen van het materiële en zag de behoefte tot meer diepgang en spiritualiteit.
Praktijk voor Ayurveda Reiki, Tiziana Stapel.
De missie van BLUE LOTUS is om de oude kennis van Ayurveda met andere holistische technieken te combineren om de balans in het lichaam-geest systeem van de mens te herstellen. De kracht van Ayurveda wordt versterkt door de synergetische samenwerking met andere therapieën zoals Aromatherapie, Edelstenentherapie, westerse kruiden, Massagetherapie en Mindfulness.
Ayurvedische massage Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
Bronkhorstlaan 10, gebouw 54 3723 MB Bilthoven Nederland 31 030 229 27 44. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.
team vizit www.centrumvizit.be.
Academie voor Integratieve Psychotherapie. Fien Daels Psychologisch consulente en creatief therapeut. Ik volgde de opleiding bachelor in de toegepaste klinische psychologie. Nadien volgde ik eveneens een tweejarige opleiding tot creatief therapeutisch hulpverlener én een specialisatiejaar kind en jongerenpsychotherapie. Dit alles naast de vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut die ik momenteel nog aan het voltooien ben.
Introductie in Ayurveda door Els De Wilde bij Yoga on Call in Gent Yoga on Call Yoga in Gent.
Zo kwam ik terecht bij de eeuwenoude Ayurveda als complete wetenschap van het Leven. In 2007 startte ik de tweejarige opleiding tot ayurvedisch therapeut bij Lies Ameeuw in de School van Ayurveda en aansluitend de jaaropleiding massage. Cursussen van internationale ayurvedische dokters over marmapunten, gynaecologie, kindergeneeskunde, farmacologie en behandeling van kanker zorgden voor verfijning.
Jaspal Kumar. carousel_arrow. cart. circle_arrow. circleCheck. close-button. contrast_arrow. lightboxArrow. pause-button. pause. play-2. play-button. slideshow-arrow__large. behance. blogger. dribbble. dropbox. facebook. flickr. github. googleplus. instag
Ayurvedisch therapeut bij Ayurwell in Denderwindeke. Ayurvedic Technician bij de Ayurvedaschool in Antwerpen. Massagetherapeut bij de Schoonheidsschool in Antwerpen. Opleiding Quantum Touch Live Basic Course Level I. Release methode voor oplossen van angsten en stress. Suriya Ayurveda Lodewijk De Meesterstraat 110 9100 Sint-Niklaas.

Contacteer ons