Op zoek naar energetisch therapeut eindhoven?

   
 
energetisch therapeut eindhoven
 
Opleiding tot Energetisch Therapeut / Instituut voor Energetisch Therapeut / Opleider / KTNO / Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen.
Instituut voor Energetisch Therapeut. Tussen 1000 en 2500. 471 uur 17 EC. De combinatie van Hypnotherapie, Regressie, Communicatieve Vaardigheden NLP en Energetisch Lichaamswerk-Magnetiseren, zorgt ervoor dat een doelgerichte en resultaatgerichte manier van werken met je clinten ontstaat. Problematiek uit het verleden en in het heden worden hierdoor grondig opgeruimd. BATC VBAG LVNG. Categorieën en vakgebieden. Anamnese / diagnostiek. Filosofie en levenskunst. Algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist. Klassikaal: 180 uur. Praktijkoefening: 90 uur. Intervisie: 30 uur. Toetsing en examen: 36 uur. Zelfstudie: 120 uur. Totaal: 471 uur. toon alle informatie. 3764 ZL Soest. Frank den Ouden FMM. Peter de Valk P. Generaal Stedmanstraat 59. 5623 HW Eindhoven T: 040 842 1336.
opleiding energetisch coach
Over mij Tineke Krekels Energetisch therapeut.
OVER TINEKE KREKELS. Ik ben Tineke Krekels, geboren in 1977 en woonachtig in de Kempen NL. In 2011 heb ik Niemand is een eiland opgericht, een centrum voor energetische ontwikkeling in Eindhoven. Ik ben energetisch therapeut, reikimaster/teacher en geef trainingen over energetische ontwikkeling.
Counselling en EFT in Eindhoven Praktijk Levenszin.
Please turn on javascript to submit your data. Zin in werk. Counselling en EFT in Eindhoven. Opstaan met zin in de dag, fijne relaties en zinvol werk, dat willen de meesten van ons. Helaas zijn er soms zaken die dit in de weg kunnen staan.
Holistische opleiding Breda omgeving Tilburg, Eindhoven, Den Bosch NEM Academy.
Opleiding Coach Therapeut. Psychosociale Basiskennis Breda. Studenten NEM Login gestart september 2018 of eerder. Studenten NEM Login gestart februari 2019 of later. Studenten PsBk login. Module Persoonlijke Ontwikkeling. Retraite en Bezinningsweekend. Het geheim van een goede scriptie. Sleutels tot een succesvolle praktijk! Individueel Systemisch Werk. Coaching of Therapie. Oprichters en Creators. Werken bij de NEM. Docenten en Trainers. Holistische opleiding Breda. Aanmelden open dag Intake Inschrijven Download Proefles. Holistische opleiding in Breda en omgeving Tilburg, Eindhoven, Den Bosch. Het woord holisme komt van het Griekse holon, wat het geheel betekent. Alles is met elkaar verbonden. Het gaat om het geheel en niet om enkel een gedeelte van het geheel. Bij onze opleidingen richten wij ons daarom ook niet op slechts een specifiek veld maar laten wij praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen met elkaar verbinden.
Lichaamsgerichte therapie bij hooggevoeligheid, burnout, pijn, vermoeidheid en slaapproblemen, regio EindhovenPraktijk Puur zijn: Energetische therapie, ademtherapie en psycholoog bij hooggevoeligheid, burnout, pijn, vermoeidheid, hyperventilatie, zelfver
De therapie wordt gegeven door Leonie Kruijt, psychologe, energetisch en lichaamsgericht therapeute en ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid en spanningsklachten. Zij werkt in Son en Breugel, regio Eindhoven. Therapie voor vrouwen en meiden 12 jaar bij.: onbegrepen lichamelijke klachten.
Praktijk Marga Dekkers, NLP-Therapeut en Medium.
NLP-Therapie Reading Coaching Activiteiten HSP Begeleiding 06-28 27 26 11. Marga Dekkers, werkzaam als: NLP-Therapeut Intuïtieve/Energetische Coach Medium/Paragnost en Energetisch Therapeut. Als emotie de ruimte krijgt, verandert leegte in vrijheid. Je bent van harte welkom in mijn praktijk! Loop jij jouw pad?
Holistische therapie Eindhoven Guasha Massage Eindhoven Boriska Schaller It's' Just Therapy.
CAT Collectief Aanvullende Therapeuten. Ik ben opgeleid als Counseller, Coach, Psychodynamisch Therapeut, Santai Guasha Therapeut, Massage Therapeut, Voetreflexoloog en Massagoloog. Momenteel ben ik gericht op de Traditionele Chinese Geneeskunst TCM en volg ik de opleiding als E.E.N. Eclectisch, Energetisch, Natuurgeneeskundig therapeut.
404 Not Found.
Welkom.
5622 AD Eindhoven. Welkom op mijn site! Mijn naam is Benella Spelde, ik ben reiki behandelaar en gediplomeerd energetisch therapeut. En daarnaast geef ik ook fijne ontspanningsmassages. Van kinds af aan ben ik geboeid door de mens en wat hen beweegt en belemmert in het leven.
Energetische Atlascorrectie nodig? Babytherapie Borsboom.
Natuurlijk is de Energetische Atlascorrectie geen wondermiddel, maar ik zie het zeker als een bijzondere aanvulling van mijn werk. Eigenlijk zorgt het voor een reset; babytherapie en fasciatherapie gaan bijvoorbeeld sneller door deze correctie. Ook werkt de correctie van de atlas goed bij traumatherapie.

Contacteer ons