Meer resultaten voor therapeut antwerpen

   
 
therapeut antwerpen
 
therapeut - En wat nu?
Door mijn jarenlange ervaring met het werken met mensen begrijp ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen bij jezelf, in je relatie, je gezin en in je job. Ik begeleid je graag op je zoektocht naar rust, evenwicht en harmonie. Naast mijn algemene opleiding als coach/counselor ben ik ook gediplomeerd stiefoudercoach, relatietherapeut en loopbaancoach. Used for the like, share, comment, and reaction icons. Mind in motion. 2 months ago. Ben jij ook die collega, vriendin, partner, mama die steeds klaar staat voor iedereen? Heb je ook wel eens het idee dat je altijd aan het rennen bent? Altijd bezig met de volgende uitdaging en nooit eens een moment van rust? Wil je meer rust in je leven? Dit begint met zelfzorg en grenzen stellen. In een coachingtraject rond zelfzorg gaan we samen bekijken welke zaken jou energie geven en welke je energie kosten. Daarnaast gaan we ook dieper in op onderliggende patronen. Ook jij kan JA leren zeggen aan jezelf! Maak een afspraak via www.mindinmotion.be. loopbaancoaching relatietherapie nieuwsamengesteldgezin plusoudercoaching.
psychotherapie amsterdam - Praktijk voor psychotherapie.
In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek. Als ervaren gids begeleid ik deze zoektocht tot een positief einde. Soms kan het helpen irreële negatieve gedachten en verwachtingen bij te stellen in een meer reële positieve richting. Soms is in overleg extra medicatie te overwegen als de klachten al lang bestaan en niet verdwijnen. Lid NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ en een AVG-verklaring. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Ik hanteer geen lange wachtlijsten. Als ik ruimte heb in mijn praktijk neem ik cliënten op korte termijn aan, als ik geen ruimte heb neem ik geen nieuwe cliënten aan. Copyright 2020 Psychiater Amsterdam Privacyverklaring Website door Bureau Feith B.V.
Creatieve therapie CAW.
CAW Antwerpen biedt creatieve therapie individueel en in groep voor mensen met trauma's. Er is een aanbod in het Team levens en gezinsvragen Antwerpen en specifiek voor vrouwen in de ACM-vrouwenwerking. Creatieve therapie bezorgt mensen een bijkomende taal om zich uit te drukken.
opleiding life coach antwerpen
Psycholoog Johan.
Na een ruime ervaring in centra geestelijke gezondheidszorg werk ik, sinds juli 2010, als zelfstandig klinisch psycholoog in twee groepspraktijken waarin teamwerking, traumabehandeling EMDR en cultuursensitief werken belangrijk zijn: Agora te Antwerpen Noord en De Villegas te Berchem. Mijn keuze voor het werken in deze groepspraktijken is er n voor clintvriendelijkheid, kwaliteit, vrijheid en energie.
therapie in antwerpen Mijn Kwartier.
Start je zelftest nu. Psychotherapeut, psycholoog of psychiater in Antwerpen. Geschreven op 11 Feb 2017, door Dr. Wachttijden bij een psychotherapeut, psycholoog of psychiater Een psychotherapeut, psychiater of psycholoog vinden in een grootstad als Antwerpen is vaak geen eenvoudige opdracht.
Cliëntgerichte therapeut cliëntgerichte therapie in Berchem Antwerpen Vind-een-Psycholoog.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van psychologen. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Psycholoog.be 2010-2020 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Alcoholist? Stoppen met drinken via therapie.
Neem de eerste stap en je zal zien, je wereld verandert, jij verandert. Kom uit je glas en stap de wereld in! You dont have to see the whole staircase. Just take the first step Martin Luther King. copy Therapeut Alcoholisme Webdesign by XeWeb.
Duet relatiebemiddeling Relatietherapie/advies/coaching.
Prijs: 75 euro/uur. Locatie: Gent of Antwerpen. Je ervaart je relatie als moeilijk en wil hiervoor, als koppel, een beroep doen op een therapeute. Gezien de vele aanmeldingen, neemt Rika Ponnet voorlopig geen nieuwe koppels aan in het kader van therapie. Voor therapie kan u terecht bij onderstaande mensen.
Therapie psycholoog Antwerpen, ook online therapie. Snel een afspraak.
De gemiddelde waardering van alle therapeuten en psychologen in de regio Antwerpen is 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews. Psychologen tussen 1 km en 30 km van Antwerpen. Leonie van den Bergh Integratief therapeut Woensdrecht 23 KM.
over mij Stapvoets.
Jung Een opleiding Orthopedagogie was de springplank om verder door te gaan met een vierjarige therapeuten opleiding aan de Educatieve Academie vzw in Berchem, Antwerpen. Een opleiding tot I.V. therapeut, therapeut in de Interactionele Vormgeving. Educatieve Academie wordt erkend door de VIT Vereniging voor Integraal Therapeuten.
Daglinde Masure Psycholoog Antwerpen EMDR Therapeut.
Klinisch psycholoog psychotherapeut. Heel wat mensen blijven vastzitten in het verleden zonder dat ze dat zelf beseffen. Ze blijven last hebben van angsten, stress, herinneringen, piekeren, of onzekerheid, wat ze ook proberen om er van af te geraken. Ze denken dan dat ze niet hard genoeg proberen, maar eigenlijk is dat is heel normaal als je weet welke invloed trauma en onverwerkte ervaringen hebben op hoe je brein functioneert.
Home.
En van waar je de stroom opnieuw opvaart, in balans en uitgerust met nieuwe inzichten. Kaai 9 is een groepspraktijk voor psychotherapie in Antwerpen waar je terecht kan voor meerdere vormen van therapie. We zijn klinisch psychologen met een bijkomende therapieopleiding.

Contacteer ons