Meer resultaten voor manueel therapeut leiden

   
 
manueel therapeut leiden
 
therapeut - Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum. Heeft u psychische hulp nodig? Neem contact op. Praktijk voor psychotherapie. Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam. 1015 CP Amsterdam. of per email. Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen. Partner-Relatie therapie; Farmacotherapie. Angst en depressieve klachten, Persoonlijkheidsproblematiek. ADHD bij jongeren, studenten en volwassenen. Seksuele identiteitsproblematiek en ouderschap. In het eerste gesprek kijk ik samen met u wat uw probleem is en of het geschikt is voor de vrije praktijk. Vervolgens zet ik samen met u in enkele intakegesprekken uw gezinsachtergrond, levensloop en persoonlijk functioneren op een rij, om uw huidige problemen beter te kunnen begrijpen en als basis voor de verdere behandeling. In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen. Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek.
Gezondheidscentrum Vondellaan Alles onder n dak.
Naar onze website. Van harte welkom bij Fysiotherapie Vondellaan Leiden, voorheen bekend als Avis Fysiotherapie en al jaren een begrip in Leiden. U kunt bij ons een afspraak maken voor fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry needling en haptonomische zwangerschaps begeleiding.
therapie
Manuele therapie Archieven Boot en Broersen Fysiotherapie.
In 2006 heb ik de opleiding tot Manueel therapeut afgerond en in 2011 de Master opleiding Manuele therapie. BIG-nummer: 19055440404 / AGB-code: 4107252 Opleiding: Fysiotherapeut Manueel therapeut professional Master Kinder Manuele Therapie 2017. september 5, 2015 Geschreven door MB. In juni 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, Hogeschool Leiden.
manueel therapeut purmerend
Manuele therapie in Leiden nodig? Bij Doortast bent u aan het juiste adres.
Soms vult de manueel therapeut deze behandeling aan met manipulaties in de volksmond ook wel kraken genoemd.De gewrichten worden dan wat sneller bewogen. Daarbij kan een knappend geluid worden gehoord. De meeste patiënten ervaren dit als een kortstondig vreemd gevoel, maar vinden het over het algemeen niet pijnlijk. Manuele therapie heeft niet alleen als doel de functie van de gewrichten te verbeteren, maar ook de houding en beweging tijdens werkzaamheden en recreatie te optimaliseren. Heeft u vragen over uw klachten of over onze behandeling, aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op: 071-5230185, 06-18536633 of mail naar: info@doortast.nl. Doortast, Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en Sport-Revalidatie. 2316 ZZ Leiden.
therapie
Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde Runnersworld.
Tijdens een eerste consult worden de verschillende gewrichten manueel therapeutisch onderzocht die belangrijk zijn voor het hardlopen. Daarnaast is er aandacht voor de funktie van romp en beenspieren en wordt er specifieke aandacht gegeven aan de techniek en houding van het hardlopen zelf. Nadat een analyse van het probleem is opgesteld wordt er in samenspraak met de patient en zo mogelijk in overleg met Runnersworld Leiden een plan van aanpak opgesteld om te komen tot pijnvrij hardlopen.
De Chartreuse Holsbeek / Leuven Manuele therapie.
De conclusie en evaluatie van het vraaggesprek en het functieonderzoek leiden tot een manueeltherapeutische diagnose die een verklarende omschrijving is van je beklemmingen en je gezondheidsproblemen. Deze omschrijving vormt de basis voor een deskundige en verantwoorde behandeling. Eventueel kan de therapeut in overleg met de arts een aanvullend onderzoek RX, medische beeldvorming. Het manueeltherapeutisch onderzoek is dan ook uitermate geschikt als aanvulling van de artsendiagnose. Voor welke klachten is manuele therapie geschikt? Veel klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten kunnen door de manueel therapeut positief beïnvloed worden.
De Morsch Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie.
Fysiotherapiepraktijk de Morsch bestaat al meer dan 30 jaar en is gevestigd in het Gezondheidscentrum aan de Robijnstraat in Leiden. In de praktijk werken 3 fysiotherapeuten die naast algemene fysiotherapie een aantal specifieke aandachtsgebieden hebben, waaronder manuele therapie en sportfysiotherapie.
Vis Manuele Therapie Manuele therapie in Leiden en omstreken.
Uw manueel therapeut in Leiden Voorschoten Delfgauw Westland. 071 523 44 91. Spring naar de inhoud. Praktijk voor manuele therapie. Wat is manuele therapie. Wie zijn wij. Bent u niet alleen op zoek naar klachtenvermindering op korte termijn, maar ook naar duurzaam resultaat op lange termijn?
Kine Moonen Manuele therapie.
Rug en nekklachten worden met manuele behandeltechnieken vaak sneller en efficiënter verholpen dan met klassieke kine. Als manueel therapeut zijn wij opgeleid om extra behandeltechnieken toe te passen, zoals manipulaties, mobilisaties met beweging de zogenoemde mulligan-technieken en myofasciale technieken. Bepaalde vormen van hoofdpijn worden veroorzaakt door de nek.
Praktijk voor Orthopedische Manuele therapie Pieter van der Velden Home.
Alvast bedankt voor uw begrip. Praktijk voor OMT is een praktijk voor orthopedische manuele therapie in Leiden. Eigenaar en behandelaar is Pieter van der Velden. Bij Praktijk voor OMT kunt u onder andere behandeld worden voor rugklachten, nekklachten, schouderklachten, bekkenklachten en hoofdpijn.
Manueeltherapeut te Leiden.
Meld me aan. Het Centrum voor Fysiotherapie Leiden is een maatschap van twee fysiotherapeuten. Wij willen graag met de praktijk groeien en zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega m/v met aanvullende nieuwe specialisaties. In eerste instantie voor 1 dag of 2 dagdelen per week, met doorgroeimogelijkheden binnen het centrum, waarbij eigen initiatief voor opbouw van de uren belangrijk is. Startend via uitzendbureau of als ZZP-er met de mogelijkheid om maatschap lid te worden. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een enthousiaste manueel therapeut en/of kinderfysiotherapeut, die net klaar is of de opleiding bijna heeft afgerond en ons team wil komen versterken.

Contacteer ons