Zoeken naar manueel therapeut uithoorn

   
 
manueel therapeut uithoorn
 
Team Fysiotherapie Amstelhoek.
Als bestuurslid van de vereniging Samenwerkende Uithoornse Fysiotherapeuten SUF en lid van de stichting Samenwerking Eerstelijnszorg Uithoorn SEZU en coöperatie FysioZorg Amstelland FZA. Met plezier en dankbaarheid, noem ik Rosa, Marinda en Foke, de collegas die hier tot nu toe gewerkt hebben.
verzekeringen
Home Martine Mulder Fysiotherapie.
Martine Mulder staat tevens ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Manuele Therapie van het NVMT Nederlandse Vereniging Manueel Therapie. De praktijk bestaat sinds 1993 en is begonnen aan de Du Perronlaan. In juli 2000 is de praktijk verhuisd naar de Arthur van Schendellaan en zit verbonden aan Sporthal De Scheg in de wijk Zijdelwaard in Uithoorn.
fysiotherapie-info.nl Alle fysiotherapeuten in Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn op één plek.
Mijn bedrijf toevoegen. Druk op enter om jouw zoekopdracht uit te voeren. Kaart weergeven Soorten fysiotherapie: in Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn. Kinderfysio en Fysio Praktijk Van Schaik-Dijcks. Waarom is Kinderfysio en Fysio Praktijk Van Schaik-Dijcks de beste keuze voor u?
Plexus Uithoorn Fysiotherapiepraktijk Uithoorn.
Wouter Witsel Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Manueel Therapeut MSc, Sportfysiotherapeut. Bas Blom Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut MSc. Jordi Holt Fysiotherapeut. Wesley Pauw Fysiotherapeut. Dennis Rijnbeek Fysiotherapeut en Manueel Therapeut MSc. David Treur Oefentherapeut. Marion Dols Administratief medewerker en Kwaliteitsfunctionaris. Plexus Uithoorn info@plexusuithoorn.nl 0297 53 27 49.
manueel therapeut uithoorn
Ik sta voor persoonlijk, warm, integer, puur en verbondenheid met mensen. Werk nu 10 jaar als Iokai Shiatsu Therapeut en als Sportmasseur en heb een eigen praktijk in Uithoorn, Yannu genaamd. Daarnaast geef is hoogwaardige Ayurvedische full body en head Massages.
Uithoorn Vind een therapeut / psychotherapeut in Uithoorn en omgeving.
Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach in Uithoorn en omgeving. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus. Angst Sociale angsten. Burnout / burn-out.
Fysiotherapie in Uithoorn Vind een fysiotherapeut.
Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen. Aanbod in Uithoorn. In Uithoorn hebben de praktijken een gevarieerd aanbod van fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, handtherapie en longfysiotherapie astma/COPD. Daarnaast vindt u bij deze praktijken de volgende specialisaties.:
Fysio en manuele therapie Amerongen Make a move.
Eppo te Gussinklo, fysiotherapeut/algemeen practicus en manueel therapeut Bignummer 49066135804 Ik help u graag in beweging. Arthur Samson, fysiotherapeut/algemeen practicus Wij behandelen uw klachten, verminderen uw pijn en helpen u weer beter te bewegen. Team Fysio Amerongen. Eppo te Gussinklo.
Ruud Hagmeijer MTC Medisch Trainings Centrum Mijdrecht Leimuiden. Ruud Hagmeijer MTC Medisch Trainings Centrum Mijdrecht Leimuiden.
Ruud heeft de manueel therapie praktijk DE RONDE VENEN in 1985 opgericht en sindsdien meer dan 16.500 mensen met rugklachten behandeld. Ruud volgde van 1975 79 de opleiding fysiotherapie aan de Utrechtse Paramedische Academie. Daarna werd hij in 1985 opgeleid tot manueeltherapeut volgens het systeem van der Bijl. Later volgde hij de opleiding volgens Cyriax, de opleiding Manuele Therapie van de SOMT en de opleiding McKenzie. Vanaf 1979 is hij verbonden aan het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn. Voor het maken van een afspraak met Ruud Hagmeijer: 0297-343475. Ruud Hagmeijer 0297-343475. sitemap MTC Medisch Trainings Centrum. Locatie Gezond Wilnis. Neurologisch Expertise Centrum. Incontinentie problemen bij kinderen. Zwanger en Fit. Esther de Vries. Sjors van Kessel. MTC Medisch Trainings Centrum. Medisch Trainings Centrum. MTC De Ronde Venen. Ruud Verbeek Fysiotherapie Mijdrecht. Fysiotherapie de ronde venen Fysiotherapie Uithoorn.
Karel Muns Fysiotherapie. Karel Muns Fysiotherapie Ron Langelaan.
Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik het CIOS te Overveen afgerond en ben daardoor ook nog fitnessinstructeur en zwemonderwijzer. Gelezen: 1307 keer Laatst aangepast op dinsdag, 26 juni 2018 1407.: Gepubliceerd in Amstelhof de Kwakel Uithoorn. Meer in deze categorie: Maureen Olijhoek Marco Sassen. terug naar boven. Amstelhof de Kwakel Uithoorn.

Contacteer ons