Zoeken naar manueel therapeut rotterdam

   
 
manueel therapeut rotterdam
 
Fysiotherapie Praktijk Mathenesserlaan Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie.
Fysiotherapiepraktijk Mathenesserlaan te Rotterdam bestaat sinds 1982 en is een aantal jaar geleden verhuisd naar een groter pand aan de Mathenesserlaan. Hier beschikken wij over 3 ruime behandelkamers en een oefenzaal. De praktijk wordt gerund door 3 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties.
goede relatietherapeut rotterdam
Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie.
06 20108592 Rob Steketee, Nunspeet. Trainingen Najaar 2016 Breederode Instituut Rotterdam. Carriere aangeboden voor een ondernemende Manueel Therapeut Wie/wat is: Kliniek KOMT goed! een kleine gespecialiseerde praktijk groot in keten denken persoonlijke aandacht voor de client behandelingen volgens orthopedisch manueel concept behandelingen klachten in nek en faciaal gebied Crafta gevestigd in Burgum Friesland Onze praktijk is onderdeel van een groot netwerk van samenwerkende praktijken uit diverse disciplines in de gezondheidszorg.
energielening
Master Manuele Therapie studeren in Rotterdam deeltijdstudie Hogeschool Rotterdam kiesjestudie.nl.
Aanmelden voor deze studie. Wil je je aanmelden voor de studie Manuele Therapie aan de Hogeschool Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master Manuele Therapie op en volg de instructies die ze daar geven.
Paramedisch Centrum Fysiotherapie Hoogvliet.
alleen voor leerlingen en docenten van de campus. 3192 CD Hoogvliet Rotterdam. 010 263 23 20. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.
Fysio en manueletherapiepraktijk Riederlaan Fysiotherapie en manuele therapie Rotterdam Zuid.
Fysio en manueletherapiepraktijk Riederlaan biedt fysiotherapie en manuele therapie op twee locaties in Rotterdam Zuid. U kunt er terecht met óf zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Maak wel vooraf een afspraak, het liefst telefonisch. De praktijk is elke werkdag bereikbaar via onderstaande telefoonnummers.:
Actueel.
Fysio Groene Hart Fysiotherapie Groene Hart biedt de oplossing.
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen, Rotterdam of Gouda nodig? Groene Hart Fysiotherapie is de beste keuze. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Voor medische training bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bel voor een afspraak: 0182 61 00 63.
Fysiotherapie Babette Bakker.
De manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Hierbij richt de therapeut zich op het herstel van een storing in de functie of beweeglijkheid van een gewricht. Vooral de wervelkolom speelt hierbij een centrale rol. Veel klachten zijn een oorzaak van verkeerd functioneren van de gewrichten van de wervelkolom en andere gewrichten in het lichaam. Indien de functie van een gewricht is hersteld, kan de cliënt eventueel in de oefenzaal trainen. Bekijk onze folder. Fysiotherapie Babette Bakker. 3061 EM Rotterdam.
Manuele therapie bij Vonderfysiofit in Rotterdam-Zuid 010 41 91 353.
Indien u aanvullend verzekerd bent wordt manuele therapie geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. Er bestaat voor manuele therapie een apart tarief. 010 41 91 353. Tel: 010 41 91 353. Fax: 010 41 95 929. 3075 TP Rotterdam.
Manuele therapie Fysiotherapie Plus.
Sandra van Wijngaarden, fysiotherapeut, master manueel therapeut. Wij doen dit op de volgende locaties. Sint Jobsweg 10. Volg ons op sociale media. altijd een locatie bij u in de buurt. 5 avonden per week open. Fysiotherapie Plus Rotterdam. 3037 PM Rotterdam.

Contacteer ons