Meer resultaten voor traditionele chinese geneeskunde boek

   
 
traditionele chinese geneeskunde boek
 
bol.com Basisboek Chinese geneeswijzen, Harriet Beinfield 9789069635019 Boeken.
Levering binnen TWEE werkdagen, het boek ligt hier op de plank en zal onmiddellijk na uw bestelling worden opgestuurd. Indien gewenst met gespecificeerde factuur. 1 8 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door partner van bol.com Gerard's.' In winkelwagen Op verlanglijstje. Andere verkopers 2. Bekijk en vergelijk alle verkopers vanaf 6299., Bestellen en betalen via bol.com. Gratis verzending door Gerard's.' 14 dagen bedenktijd. Tweedehands artikelen retourneren is vaak niet gratis. Anderen bekeken ook. Voeding volgens de vijf elementen. Servire-handboeken Handboek Chinese geneeswijzen. Traditionele Chinese geneeskunde.
Traditionele Chinese geneeskunde Wikipedia.
Het grootste deel van de filosofie van de traditionele Chinese geneeskunde werd afgeleid van de taoïstische filosofie, en reflecteert het Chinese geloof dat individuele ervaringen van mensen de principes van de menselijke beweegredenen uitdrukken. Deze beweegredenen, zij het materieel, essentieel of spiritueel, liggen ten grondslag aan het lot dat door de goden wordt bepaald. Geschiedenis bewerken brontekst bewerken. Er wordt aangenomen dat de Gele Keizer het boek Neijing Suwen Basisvragen" van Inwendige Geneeskunde, ook wel Huangdi Neijing genoemd, heeft laten schrijven als resultaat van zijn dialoog met zijn minister Chi Pai.
Home Grande Muraille.
Boeken gaande van onderwerpen zoals acupunctuur, Taiji Quan, Qi Gong, toerisme, economie, filosofie, de Chinese keuken, de traditionele Chinese Geneeskunde. Beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels en Chinees. Producten en materialen voor schilderen en kalligrafie; verschillende penselen, rijstpapier, Chinese inkt, vaste inkt en stenen bakjes voor de inkt.
Acupunctuur in Provincie Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Eigenares Pina van salon Pina Di Biase heeft uitgebreide ervaring in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door haar uitgebreide opleidingen en behaalde diploma's' certificaten in binnen en buitenland, biedt ze jou behandelingen met enkel van de belangrijkste therapiemethoden uit de traditionele Chinese geneeskunde en Ayurveda. Zo is ze aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen opgeleid in de traditionele Chinese geneeswijzen en heeft ze in Beijing haar kennis uitgebreid bij het internationale trainingscentrum voor acupunctuur. Ze is gespecialiseerd in tuina-therapie, maar bijvoorbeeld ook in ooracupunctuur, cosmetische acupunctuur en Ayurvedische massage. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald. Bespaar tot 20% van 120. Toon alle behandelingen van dit salon. La Vita Wellness Center. 4.3 71 reviews. Bij La Vita Wellness doen ze er alles aan om je nog mooier te maken en je beter te laten voelen. Zo boek je hier niet alleen een beautybehandeling of ontspannende massage, de dames van La Vita Wellness voorzien je ook graag van kleur en kledingadvies.
Blog. carousel_arrow. cart. circle_arrow. circleCheck. close-button. contrast_arrow. lightboxArrow. pause-button. pause. play-2. play-button. slideshow-arrow__large. behance. blogger. dribbble. dropbox. facebook. flickr. github. googleplus. instagram. las
Ling Shu spirituele ontsluiting, Het boek van de Gele Keizer over inwendige geneeskunde, Auteur: D.N.J. Inleiding tot de Chinese voedingsleer.: Voeding volgens de vijf elementen, inleiding in de traditionele Chinese voedingsleer, Auteur: Barbara Temelie. Healing with Whole Foods, Asian Traditions and Modern Nutrition, Auteur: Paul Pitchford.
Traditionele Chinese Geneeskunde.
Bovendien vermeldde dit boek de lengte en mogelijkheden van het menselijk skelet, het bestaan van bloed en bloedvaten, het concept van de bloedcirculatie, en de afmetingen van de interne organen. Over de laatste tientallen jaren is deze duizenden jaren oude Traditionele Chinese Geneeskunde uitgebreid bestudeerd, en is volgens experts in en buiten China effectief en veilig gebleken.
Chinese Massage Training Centrum Voor Avondonderwijs.
Deze unieke en allesomvattende opleiding werd samengesteld en wordt gedoceerd door Zhong Zhi, erkend therapeut in de Traditionele Chinese Massage en Acupunctuur, en voorzitter van de European Federation of Traditional Chinese Culture. Zo krijg je les van een echte vakspecialist die jouw volledig onderdompelt in de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde.
Traditionele chinese geneeskunde Boeken 2dehands.be.
Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde. Beschrijving van diverse facetten van de traditionele Chinese geneeskunde. 2 de hands met gebruikssporen tenzij anders vermeld.Alle boeken zij. 20 september 2018 0541: Brugge. Chinese geneeskunde Stephan Palos. acupunctuur moxa ademtherapie heilmassage heilgymnastiek farmacologie Het doel van dit boek is de lezer te laten kennismaken met de.
Boek: Traditionele Chinese geneeskunde Geschreven door Klaus Birker.
Traditionele Chinese geneeskunde. Klaus Birker Boek paperback. Traditionele Chinese geneeskunde TCG kent een groeiende belangstelling in Nederland. Om de samenhangen in deze holistische geneeskunde beter te kunnen begrijpen wordt de lezer Chinees denken bijgebracht. Tevens wordt uitgebreid ingegaan op de grondpeilers van de Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding en chi gong.
Traditionele Chinese geneeskunde, Michael Grandjean 9789020243789 Boek bookspot.be.
Traditionele Chinese Geneeskunde TCG kent een groeiende belangstelling in Nederland. Om de samenhangen in deze holistische geneeskunde beter te kunnen begrijpen wordt de lezer Chinees denken bijgebracht. Tevens wordt uitgebreid ingegaan op de grondpijlers van de Chinese geneeskunde: acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding en chi gong. De bekendste ziekten worden vanuit de Chinese visie belicht en verklaard. Een onmisbare inleiding in deze geneeskunde voor zowel de geïnteresseerde leek als de arts, natuurgenezer en therapeut. Op werkdagen voor 1600: uur besteld, volgende werkdag in huis. Auteurs: Klaus Birker, Michael Grandjean. Uitgeverij: Ankhhermes, Uitgeverij. Vertalers: Chris Mouwen. Aantal pagina's' 223. Afmetingen: 203 x 158 x 21 mm. Gewicht: 359 gr. Deze wereld anders. Boekennieuws, tips en fijne aanbiedingen in je mailbox? Volg ons op. Facebook Twitter Instagram YouTube. 20% korting als VIP. De BookSpot gids. Reviews, aanraders en meer. Laat je inspireren en vind je volgende boek!

Contacteer ons